Gèneres de videojocs

septiembre 4, 2010 Deja un comentario Go to comments

Un gènere de videojoc designa un conjunt de videojocs que posseïen una sèrie d’elements comuns. Al llarg de la història dels videojocs aquells elements que han compartit diversos videojocs han servit per a classificar com un gènere a aquells que els han seguit, de la mateixa manera que ha passat amb la música o el cinema.
Els videojocs es poden classificar com un gènere o un altre depenent de la seva representació gràfica, el tipus d’interacció entre el jugador i la màquina, l’ambientació i el seu sistema de joc, sent aquest últim el criteri més habitual a tenir en compte.
Cal dir que cada vegada és més és habitual que un videojoc contingui elements de diversos gèneres, cosa que fa difícil la seva classificació. Un dels millors exemples d’aquest fenomen són els videojocs de la serie Legend of Zelda, que contenen alhora elements d’acció, d’aventura i rol. Aquesta fusió de gèneres crea al seu torn nous gèneres, com és el cas dels survival horror com Silent Hill o Resident Evil, que barregen elements d’aventura gràfica amb uns altres de shoot ‘em up.

  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: