Inicio > Perquè, Projecte_Blank > projecteblank….

projecteblank….

Tenint en conte que el tema principal del projecte són les muses i la inspiració artística, ara toca desenvolupar el projecte, que, en un principi volia anar encaminat a un curt o una animació, ja que personalment prefereixo el moviment a les imatges estàtiques, així que tot tipus de projecte imprès quedava descartat.
Ja que havia de ser un video, necessitava fer una primera “intro”, tal i com podem trobar en pel·lícules d’animació o videojocs, on ubiquen la productora o la companyia encarregada del desenvolupament; Pixar, activision, neversoft, etc, en serien uns exemples.
Capsula es va crear a partir de la necessitat de poder posar un nom comú en diferents tipus de projectes, que de vegades, realitzo conjuntament amb el meu germà i per això el nom “capsula” ens representa d’alguna manera a tots dos, ja que les capsules estan formades per dues parts i en el seu interior es troba tot el contingut.
Ja que el 3D es una besant que m’ha interessat durant molt de  temps, tenia clar que aquesta “intro” havia de ser en aquesta tècnica, com que no es una tècnica en la que tingui molta experiència, fer la intró del projecte m’ajudava a dedicar-li una mica de temps a experimentar sense haver de fer una cosa molt complexa. 

Com que el projecte va anar evolucionant amb el temps va passar de voler fer només un curt, a voler integrar al espectador en el projecte, així doncs la interacció amb el usuari  em semblava més interessant que simplement com a un espectador. Vaig decidir que si el espectador havia d’interactuar, la manera més senzilla era fer una mena de videojoc i que la seva distribució fos per internet, amb la possibilitat de integrar-lo en alguna xarxa social i alhora que el usuari juga, la seva interacció amb diferents elements del joc vagi creant  una imatge aleatòriament,  representant la inspiració del mateix usuari gràcies a les muses.

Així doncs el projecte_blank tindrà diferents parts;

  • Una “intro” de Capsula en 3D (ràpida i senzilla).
  • Una introducció amb el personatge principal, que no troba la inspiració artística que necessita (a mena de curt), on ens introduirem en el seu cap per ajudar-lo a buscar les muses.
  • Introducció de les muses, convertides en planetes i que apareixen en nou nits consecutives, a mena de metàfora per tal de dir que cadascun te el seu mon on hi busca la inspiració. Aquests planetes es convertiran en un menú interactiu o l’usuari podrà començar a interactuar.
  • Nou pantalles diferents, una per cada musa, on hi hauran elements per tal de que l’usuari pugui interactuar (click and point), i a més haurà de trobar una clau per poder superar el nivell.
Categorías:Perquè, Projecte_Blank
  1. Aún no hay comentarios.
  1. No trackbacks yet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: